+90 0536 973 58 16 +90 0539 645 90 10 gercekotoekspertiz01@hotmail.com
000 verjaardagskaarten naar Paterno te sturen op tijd voor

000 verjaardagskaarten naar Paterno te sturen op tijd voor

Peiling vindt slanke meerderheid ondersteunt Paterno’s vuren

PHILADELPHIA (Reuters) Pennsylvania stemmers ondersteunen met een kleine meerderheid het afvuren van de legendarische hoofdtrainer van Penn State, Joe Paterno, in het universitaire kindermisbruikschandaal, zo blijkt uit peilingresultaten die vrijdag zijn vrijgegeven.

Een grotere meerderheid zei dat ze denken dat voetbal te gerelateerde website veel invloed heeft op moncler nederland de school, die moncler outlet sale is bewogen door beschuldigingen. Vroeger assistent-coach Joe Sandusky misbruikte 10 jongens gedurende een periode moncler jas heren sale van 15 jaar.

Sandusky staat moncler jas dames sale voor 52 tellingen moncler jas dames van seksueel misbruik van kinderen. Paterno, de universitaire hoofdvoetbalcoach van 46 jaar, is ontslagen evenals universiteitsvoorzitter Graham Spanier.

Uit de opiniepeiling van de Quinnipiac University bleek dat 52 procent van de ondervraagden moncler jassen het ontslag 2018 moncler van Paterno steunde en 43 procent was tegen de verhuizing.

Meer mensen, 74 procent, zeiden dat ze het schieten met Spanier hebben goedgekeurd en 13 procent moncler jas heren is afgekeurd.

Twee derde moncler dames van de ondervraagden zei dat ze vinden dat voetbal te veel invloed heeft op Penn State, zo blijkt uit de enquête.

Ongeveer moncler jassen heren sale de helft zei moncler outlet dat ze helemaal niet geïnteresseerd waren in het volgen van college football, terwijl een vijfde zichzelf beschreef als zeer geïnteresseerd moncler jas sale in de sport.

Een grote meerderheid van 85 procent zei dat ze het nieuws over de Penn State-zaak op de voet volgden.

De peiling werd genomen van 28 november tot 5 december naar vaste lijnen en mobiele telefoons van 1.453 geregistreerde kiezers. Het had een foutenmarge van moncler outlet https://www.monclersale.nl plus of minus 2,6 procentpunten.

Ondertussen moncler jassen heren proberen sommige Penn State fans nog steeds Paterno wat liefde te tonen. Er is wat het alumnimagazine, de Penn Stater, een grassroots poging noemde om 10.000 verjaardagskaarten naar Paterno te sturen op tijd voor moncler jas outlet zijn 85ste verjaardag moncler jassen dames op 21 december.

De moncler jassen dames sale website van het Baltimore Chapter van de alumnivereniging meldt een nog hogere target van moncler heren 109.000 kaarten, wat ongeveer de capaciteit van Beaver Stadium is, waar Paterno moncler sale decennialang coachte.

De Baltimore-site, verschillende webpostings en moncler uitverkoop zelfs een groepse-mail van een State College condo-associatielijst Paterno-thuisadres.

denk dat het slechts een steun is voor moncler jassen outlet een man die er 60 jaar was, zei John Van Buren, afgestudeerd in de Penn State in 1969, woonachtig in de omgeving van Philadelphia. Hij is van plan een kaart te sturen.

Author Info

gercek

Yorum Yok

Yorum Yapın