+90 0536 973 58 16 +90 0539 645 90 10 gercekotoekspertiz01@hotmail.com
Jeg er fortsatt ikke fornøyd med min skriving

Jeg er fortsatt ikke fornøyd med min skriving

doodlaw u

 3 poeng levert 4 måneder sidenHi! Jeg var deg, nesten ti år siden. Journalistikk grad, arbeid i markedsføring. Dette er hva jeg gjorde. Ansvarsfraskrivelse: det tok mange år, men debut novellen ble bare publisert for to uker siden. YMMV.1) Jeg leste mange typer bøker jeg ønsket å skrive. Som. MYE. Jeg hovedlinjede Toronto-fabrikkbøker i 2 3 år, lese om 50 år, alt i min favoritt sjanger, som skjedde til å være ung voksenfiksjon. (Jeg leser også mye memoir, non fiction og voksen thriller, for moro). Jo mer fiksjon du leser, spesielt i sjangeren din, desto bedre blir det når det gjelder å skrive en. Du inntar en følelse av stemme / tone / tropes / pacing og adresse som fungerer, så vel som det som allerede er i markedet, slik at du ikke blir avledet. I løpet av denne tiden var jeg avtagende på fanfiction, og ganske mye utelukkende lesing. Personlig trengte jeg en lesing inntak / detox periode hvor jeg ikke prøvde å komme opp med mine egne ideer / skrivebøker. Jeg spilte det lange spillet og la meg marinere.2) Så, omtrent to år senere, ble jeg involvert i skrivefellesskapet. Organiserte et YA-lette spor på en Harry Potter-konvensjon jeg var involvert i, og ble deretter med i YA Lit Track-staben på DragonCon. ikke kast bort tiden din for å tvinge dine venner / folk du møter for å gjøre ting. Bare gjør ting selv og finn nye jevnaldrende.) 3) Det var innen denne tiden at jeg begynte å få ideer som var semi-levedyktige, re: ville fungere som en roman, så i denne perioden forsøkte jeg å skrive / finne ut prosess / engasjere seg i forlagsbransjen. Jeg begynte å være oppmerksom på å avtale meldinger og rapporter, og fikk en følelse av markedet og trender. Jeg lagde en YA dystopisk b / c som var døende, og kom opp med et YA sci fi konsept som jeg egentlig var inspirert til å fullføre (delvis b / c jeg møtte en agent som likte banen min, og det ga meg selvtillit. hendelser og snakke med fagfolk kan hjelpe). Dette er ærligste det vanskeligste: komme opp med en ide som har nok ben til å faktisk være en bok. og så skriver egentlig den forferdelige tingen. Det er vanskelig. det er veldig vanlig å gi opp mellom 20K 30K marken. canada goose outlet 4) Jeg gjorde hva du kan gjøre for å se etter forskjellige skoler av tanke og råd, re: hvordan det er å skrive en roman. alt (unntatt morgenen ting. Fuck det.). klarte ikke med å gjøre mye av noe (10K her i en bok, 20K der av en annen, noen få gode første kapitler av andre). Utseende kjedde dritten ut av meg, og hver gang jeg prøvde, drepte det i utgangspunktet ideen. Men jeg fortsatte å ha ideer som ikke hadde nok struktur til å støtte en bok. og / eller redigerte alt jeg skrev til døden og aldri presset tidligere handling 1. Jeg leste noen håndbøker (for mye ‘dette er hvordan du skriver’ strukturen dreper glede for meg), og mange av de håndverksressursene som eksisterer i dag gjorde det ikke da (det var ikke så lenge siden! Men nå er det mye bedre ressurser tilgjengelig på steder som YouTube).5) Det som endelig knekket det: Jeg fant en historieplottkurvepost av Jim Butcher Googles outlet på hans LiveJournal, som låst opp noe i hjernen min, og jeg ga meg selv tillatelse til å bruke det i stedet for å skissere. Jeg presset gjennom perfeksjonismen min og ga meg tillatelse til å suge, og FORBADE meg selv fra redigering som jeg gikk. Jeg lærte, etter omtrent 3 år med å prøve å skrive bøker som jeg skrev fanfiction (med de skrivende gruppene jeg prøvde å cobble sammen), at jeg bare kunne ikke du må lære ditt første utkast i et vakuum b / c du nettopp har vunnet, står folk ved å lese arbeidet ditt og gi deg tilbakemelding når du går. Jeg måtte Canada Goose Coats uk lære å presse forbi selvtillit tvil og spørre knulle det og bare fortsett. I hovedsak oppdaget jeg å pantsing en roman, og skjønnheten i ‘hva som helst’ første utkast og revisjon.6) Åh, og jeg kjøpte SCRIVENER. Det var den virkelige spillveksleren, jeg må si. Hjernen min trengte Scrivener å låse opp skriveprosessen min. Det virket som magi, og jeg kan leve uten det. Jeg fant at når jeg hadde ferdig med en bok, var det en enkelt, komplett utkast at det var en bryter, som ble flakket i hjernen min og plutselig kunne jeg skrive bøker. Å komme over bakken salg av å fullføre din første roman er virkelig den vanskeligste delen. Jeg har et krasj kurs i å revidere (og lærte jeg elsket det) på den første boken, som trengte en masse pacing arbeid. Jeg fikk faktisk en agent for den første boken, selv om den ikke solgte på innsending. Min andre bok som jeg skrev ble enda bedre, men gikk heller ikke hvor som helst. Men det hele samles med min tredje bok, som jeg på en eller annen måte skrev i 3 måneder, revidert om 10 dager, fikk en (ny) agent i 2 måneder, og så solgte den et år senere (etter litt mer revisjon). Så det endte med at fra begynnelsen begynte jeg boken som jeg til slutt endte med å fullføre til å ha den tredje boken jeg publiserte, det var 6 år. Hvis du teller alle mine mislykkede forsøk på romaner før det, var det 10 år fra ‘Jeg vil gjerne skrive romaner’ til ‘Jeg har en bok i en bokhandel.’ Men det var ‘bare’ (ha) 4 år fra ‘min første bok er ferdig’ til ‘Jeg har en bokavtale (for min tredje bok)’ (som er dårlig, alt i betraktning).OK, slik at min anekdata. på min faktiske råd! Les så mye som menneskelig mulig i sjangeren du vil skrive. Det var den største hjelperen for meg, med utgangspunkt i. Jeg liker ikke håndbøker og ‘dette er hvordan du skriver’ ting (det slår meg ned), men jeg kunne lære mye om plottstruktur, pacing, buer, stemme og troper i YA-fiksjon spesielt ved osmose, og nå Jeg kan smelle en velstrukturert og stilig bok ganske enkelt. Jeg kjenner også min sjanger veldig bra, som har hjulpet meg enormt fra et forretningsperspektiv. Men du må også gå gjennom akkurat det du er akkurat nå: søker etter informasjon, lytter til andre folks rådhistorier, prøver forskjellige ting til du finner det som faktisk fungerer for deg. Don slå deg opp når ‘vanlige’ ‘regler’ om å skrive ikke arbeid https://www.canada-goose-jakker.com for deg, eller forskjellige metoder don land. Jeg var vanskelig på meg selv fordi jeg ikke kunne skissere / fullføre en bok fra en oversikt og fortsatte å prøve i år, og da jeg oppdaget bukser / lykter / oppdagelsesmetode var det en åpenbaring. Prøv forskjellige ting og omfavn stilen din. (din stil kan endres over tid også) Det skjedde at Jim Butcher LJ innlegg låste opp alt for meg (det pluss Scrivener!), men hvem vet hva det vil være for deg. Det kan være Lagre katten eller leksjonene fra manuset (jeg anbefaler den kanalen på YouTube!) Eller et Reddit-innlegg, eller hva har du. Åh, jeg har en YouTube-kanal, hvis du er nysgjerrig. Jeg Alexa Donne i utgangspunktet overalt: DNaNoWriMo kan også være nyttig for å tvinge deg på en aggressiv skriveplan, med et innebygd fellesskap. Det hjalp meg litt med min første bok (jeg fikk min første 20K gjort i løpet av NaNo), og da var THING for meg med bok tre (den som ble publisert) jeg skrev 53K på en måned, som var bonkers, men fantastisk. Momentet hjalp virkelig. Åh også, se opp VE Schwab klistremerke metoden! Jeg gjør det for å spore ordtelling, og det hjelper mye.Generelt bli med i det skriftlige fellesskapet. Det er mer tilgjengelig enn det pleide å være, på mange måter. Det SUPER ROBUST på Twitter, med mange hashtags og whatnot. Det er også åpenbart store samfunn på Reddit, selv om de kan bli rammet eller savnet. Det er også et fremvoksende samfunn på YouTube. Dette sa alle: på et visst punkt må du slutte å forske, stoppe brainstorming, etc. og bare skrive. Gi deg selv tillatelse til å skrive dårlig eller å ha en scene meander, etc. og presse gjennom. Dette er når du må ignorere vennene dine / opphold i helgene / hold deg til ordtelling / drikke. Fortsett å gjenta ‘Jeg kan fikse det senere.’ Spesielt som journalist. hvis du noe som meg, er du som standard for å fortelle og kan lide av hvitt roms syndrom. Skriv måten du skriver, men lær hvordan du løser disse tingene og få det bra ved å a) revidere dem og deretter b) trene deg selv for ikke å skrive så mye, over tid og mange bøker. Det er rom i fiksjon for en journalistisk stil, men det er noen ulemper. OK, jeg stopper. Beklager for romanen: P Lykke til! DreadRabbit05 2 poeng sendt inn 4 måneder sidenJeg har skrevet som en hobby i 23 år i år. Jeg er fortsatt ikke fornøyd med min skriving. Det er alltid et område jeg kan forbedre på, og det vil alltid være. (For posten begynte jeg som barn, så jeg er heller ikke super gammel).Jeg studerte også journalistikk! Ærlig det største tipset jeg kan gi (annet enn ‘bare gjør det!’) Er å lese fiksjon. Hvis du har en bakgrunn i journalistikken, har du sannsynligvis allerede et håndtak på grammatikk og alle de tekniske aspektene ved skriving (unntatt kanskje dialogoppsett i historier, som er lett å søke). Fiksjonsskriving er svært forskjellig fra journalistisk skriving. Så leser fiction bøker med et kritisk canada goose outlet svart fredag ​​øye kan hjelpe deg overgang gjennom forskjellene. Søker gjennom de øverste innleggene i denne Reddit vil holde mange ressurser for deg også. I_have_teef 6 poeng sendt inn 5 måneder sidenSeriously sjekk ut Theory of Mind, det er en utviklingspsykologi term som brukes til å forklare noen evne til å gjøre nettopp det; forstå at andre har kognisjon, tro, idealer, etc. som avviger fra sine egne. Simon Baron Cohen (ja, Sacha-fetter) gjorde noe flott forskning på det (han spesialiserer seg på autismeforskning). I ett forsøk hadde han et barn med autisme, åpne en boks og observere innholdet. Det ville være noe som en boks med fargestifter inni. Han ville da spørre barnet hva en annen person i rommet ville finne hvis de skulle åpne canada goose outlet i boksen, og mange av dem klarte ikke å svare. De kunne ikke se gjennom et annet perspektiv, selv om de bare observert hva i esken.

canada goose jakker dame

canada goose jakker herre

canada goose victoria parka

canada goose trillium

canada goose victoria

canada goose jakke

canada goose salg

canada goose jakke herre

canada goose outlet

canada goose norge

canada goose

canada goose dame

canada goose jakke dame

canada goose herre

Author Info

gercek

Yorum Yok

Yorum Yapın