+90 0536 973 58 16 +90 0539 645 90 10 gercekotoekspertiz01@hotmail.com
Maar wat Zuma zegt, hij leeft niet, zei Funeka Gingcara

Maar wat Zuma zegt, hij leeft niet, zei Funeka Gingcara

spot vernedert de Zuma van Zuid-Afrika bij het Mandela-monument

JOHANNESBURG (Reuters) De Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma werd dinsdag uitgejouwd en uitgejouwd tijdens een herdenking aan anti-apartheidslegende Nelson Mandela, een grote publieke vernedering tegenover andere wereldleiders zes maanden voor de moncler jas heren sale nationale verkiezingen.

De vijandige reactie van de duizenden sterke weerbarstige menigte barstte los toen Zuma zich voorbereidde op de spraakmakende ceremonie in het voetbalstadion van Johannesburg, moncler heren waar leiders uit ongeveer 90 landen bijeenkwamen.

Zuma, die de grootste economie van Afrika sinds 2009 heeft moncler uitverkoop geregeerd, hoopte op moncler jassen een moncler jassen dames boost te komen van de golf van nationale website online emoties veroorzaakt door de dood van moncler jassen heren Mandela op donderdag, moncler jas sale op de leeftijd van 95.

Zijn Afrikaans moncler sale Nationaal Congres (ANC) heeft te maken gehad met gewelddadige arbeidsonrust en protesten over aanhoudende armoede, misdaad en werkloosheid. Maar het ANC zal naar verwachting nog gemakkelijk de verkiezingen winnen moncler jas dames die in april of mei worden gehouden.

Zuma werd uitgejouwd toen hij voor het moncler nederland eerst het drukke stadion binnenkwam, en opnieuw toen 2018 moncler hij bereid was om te spreken. moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl chief Ban Ki moon werden ook toegejuicht.

Sommigen in de menigte vergezelden het boegeroep voor moncler jassen outlet Zuma met duimen omlaag gebaren en roterende handbewegingen, het teken voor een vervanging in een voetbalwedstrijd.

had een visie, Mandela leefde die visie. Maar wat Zuma zegt, hij leeft niet, zei Funeka Gingcara Sithole, 31, als gevolg van de stemming van de Zuma-critici in het stadion.

zou het eervolle moeten doen en moncler jas outlet aftreden, zei ze.

ANC-woordvoerder Jackson Mthembu noemde het boe-geroep een verrassing, maar speelde het incident neer als een blot

kwam als een bom voor ons moncler dames allemaal, vertelde hij moncler jassen dames sale eNCA-televisie. waren behoorlijk verrast.

Zuma en hoge ANC-functionarissen bleven tijdens de moncler outlet sale vijandige reactie stenig staan ​​en de organisatoren gebruikten op een gegeven moment een koor om te proberen het te overstemmen.

De rouw om moncler jassen heren sale Mandela heeft moncler outlet de aandacht afgeleid van corruptieschandalen die moncler jas heren Zuma en zijn regering treffen.

Maar herinneringen aan de vijfjarenperiode van de voormalige president tot 1999 hebben velen eraan herinnerd hoe ver Zuma Zuid-Afrika nog steeds is van het natie-ideaal van gedeelde welvaart en sociale vrede dat Mandela na zijn verkiezingen in 1994 moncler jas dames sale verkondigde.

Author Info

gercek

Yorum Yok

Yorum Yapın